Wie kan bij mij terecht

Snellere start nodig?Gebrek aan motivatie? Snel gewicht verliezen vanwege je gezondheid? Een comfortabele methode? Dan kunnen extra hulpmiddelen zoals eiwitpreparaten een oplossing bieden.

Het combinatiedieet bestaat uit klassieke hoofdgerechten aangevuld met 2 tot maximum 3 eiwitpreparaten per dag waardoor snellere resultaten verwacht worden.

Vind je jezelf niet terug in één van deze categorieën? Neem gerust contact op om jouw vraag te stellen.

Emotie-eten

Mensen die vluchten van hun emoties zoals stress, verdriet, frustraties,… maar ook voldoening door deze weg te eten moeten niet steeds het probleem zoeken in wat je eet, maar vooral waarom je eet.

Ik ben me als diëtist door de jaren heen gaan verdiepen in de problematiek van emo-eten en de psychologische benadering ervan. Dit psychisch inzicht   gecombineerd met mijn kennis omtrent voeding is de perfecte mix voor het coachen van emo-eters.  Stapsgewijs leer je inzichten verwerven  via praktische oefeningen om een andere kijk te krijgen op uw voedingsgewoonten. Bekijken wat de onderliggende drijfveer is om te eten, helpt je om bewuster te eten. Tijd, geduld en stapsgewijs werken geven op langere termijn succes om los te komen uit de contante strijd met voeding.