Ligna Pharma voedings- en dieetprogramma

Het voedingsplan met Ligna Pharma-producten gecombineerd met gezonde voeding en groenten vermijdt nutritionele tekorten aan vitaminen, vezels, calcium …. . Bij afslanken zorgt de uitgekiende samenstelling voor de verbranding van je vetreserves, zonder afbouw van spier- en orgaanweefsel! Je basaal metabolisme blijft op peil en het jo-jo effect wordt vermeden. De producten zorgen voor een stabielere bloedsuikerspiegel en voor een verlaging van de trigliceryden en cholesterol in het bloed.

Ligna Pharma dieetsupplementen bevatten eiwitten van hoog biologische waarde en zijn biobeschikbare eiwitten met de juiste mix van essentiële aminozuren/BCAA’s die je makkelijk integreert in een gezonde gevarieerde voeding.

Het Dietamedicale-gamma biedt low carb laagglycemische en vezelrijke producten zoals broodjes, koeken, pasta’s. Dit zijn eiwitrijke producten rijk aan voedingsvezels en betaglucanen die je darmflora stimuleren.

Wil je klantentoegang op de website van Ligna pharma? Stuur dan een mail naar info@nancydanneels.be met vermelding “toegangscode”